aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Ανόρθωση: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Τα σερί αποτυχημένα αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια και την Ανόρθωση στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ο χαρακτηρισμός της «σταθερής ομάδας», η οποία «με αχ και βαχ παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει», «έστω και χωρίς να παίζει καλό ποδόσφαιρο», που κατά καιρούς της έχουν αποδοθεί από ειδικούς και μη, στην παρούσα φάση όχι μόνο δεν έχουν ισχύ, αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Η Ανόρθωση στερείται σταθερότητας και παραπέμπει στη μέρα με τη νύχτα από ημίχρονο σε ημίχρονο! Το ποδόσφαιρο που παίζει μόνο «καλό» δεν το λες, ενώ στον τομέα των αποτελεσμάτων μόνο η λέξη «χάλια» μπορεί να αποδώσει την εκτίμηση κι αυτών ακόμη των πιστών οπαδών της. Στα τελευταία δύο ματς, με ομάδες που θα βγουν στους δρόμους αν μείνουν κατηγορία, υπήρχαν στο τραπέζι έξι βαθμοί και πήρε έναν!

Ο πανικός είναι ευδιάκριτος στο στρατόπεδο της «Κυρίας». Και στον τρόπο συμπεριφοράς και παιχνιδιού από τους ίδιους τους παίκτες και από τις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια και από τη διοίκηση και από τις αντιδράσεις των φίλων της. Οι κυανόλευκοι λες κι είναι υπνωτισμένοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, υποπίπτουν σε παιδαριώδη λάθη και όταν η ήττα κι η απώλεια βαθμών είναι ευδιάκριτη, προσπαθούν να «ξυπνήσουν» με τις γνωστές συνέπειες. Μιλάμε για παιδαριώδη λάθη από ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, όπως ο Λόρια, όπως ο Σίλντενφελντ, οι οποίοι στην περσινή σεζόν, βάσει στατιστικής, ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας κι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος. Όσοι βάλουν στο ριπλέι τα τελευταία ματς δεν θα δυσκολευτούν να τα εντοπίσουν.

Μια ομάδα που μετά από έναν ολόκληρο γύρο δεν είναι ευδιάκριτο ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να βοηθήσουν στην… πρώτη γραμμή, ποιοι είναι δευτεροκλασάτοι και ποιοι «γεμίζουν» το ρόστερ. Ο Κετσπάγια προφανώς ακόμη δεν έχει καταλήξει, γι’ αυτό και συνεχίζει να πειραματίζεται. Για άλλη μια φορά, και στην αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή, ο Χούσμπαουερ πέρασε απαρατήρητος, ενώ η εικόνα της «Κυρίας» βελτιώθηκε στην επανάληψη όταν μπήκε ο Μίχα.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Με καλούν για δουλειά, αλλά δεν αφήνω την Ανόρθωση»

Επίσης, ο Καλτσάς (προχθές έκανε πολλές κακές εκτελέσεις στατικών φάσεων) έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα απ’ ό,τι άλλοι συμπαίκτες του, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν στα άκρα της επίθεσης. Βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις του ήταν ο Κορέια, ενώ εμφανέστατες ήταν οι απουσίες παικτών όπως ο Νταουσβίλι και ο Οκριασβίλι. Η διοίκηση δεν έχει καταφέρει να αντιδράσει αποτελεσματικά μέχρι στιγμής, ενώ βάζοντας στο παζλ και τους οπαδούς, μια απλή ματιά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θα επιβεβαιώσει ότι οι… κρίσεις πανικού εμφανίζονται κατά εκατοντάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ