aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Στα λόγια είναι εύκολο…

Ανόρθωση: Στα λόγια είναι εύκολο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Γίνεται πολύς ντόρος για τα τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια που έχει η Ανόρθωση και ότι θα πρέπει να πάρει το απόλυτο των βαθμών. Κανείς δεν διαφωνεί ότι με την πορεία που είχε μέχρι στιγμής η ομάδα της Αμμοχώστου στο πρωτάθλημα, το να μπορέσει να πάρει εννέα βαθμούς στα επόμενα τρία ματς θα ήταν το ιδανικό σενάριο.

Δεν θα είναι, όμως, καθόλου εύκολο και κάπου εδώ είναι που πρέπει να δει ο Στρέπελ και οι συνεργάτες του τι πρέπει να κάνουν. Διότι η Ανόρθωση είναι μία ομάδα η οποία θέλει μπόλικη δουλειά, αλλά και ενίσχυση. Για την ώρα πρέπει να αρκεστεί στη δουλειά για να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Άνθρακας ο θησαυρός, υπέρβαση για… μία ντρίμπλα και ένα πέναλτι

Στις προπονήσεις ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για να γίνει πιο ουσιαστική και πιο επικίνδυνη η ομάδα του. Καλείται να βγάλει περισσότερα από κάποιους παίκτες. Λέμε όλοι ότι η Ανόρθωση θέλει τρεις σερί νίκες στα ματς που ακολουθούν στο «σπίτι» της. Ξεχνάμε όμως ότι σε τέσσερα εντός έδρας ματς μετρά τρεις ήττες και μία νίκη στο 90’. Επομένως καλείται να βελτιωθεί πρώτα η ίδια και ακολούθως να δει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αγωνιστικά δεδομένα, εκτός δράσης για την τεχνική ηγεσία είναι οι τραυματίες Λαβόρδε, Ιγκιεμπόρ, Κάτσαρ και Αρτυματάς, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί των Πράνιτς και Σισέ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Κατσαράβα και θα είναι στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ