aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σοβαρές σκέψεις για Ουζόχο, πιθανός κίνδυνος για πέναλτι €20.000

Ανόρθωση: Σοβαρές σκέψεις για Ουζόχο, πιθανός κίνδυνος για πέναλτι €20.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το θέμα του Φράνσις Ουζόχο εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Ανόρθωση, αλλά και τον ίδιο τον Νιγηριανό τερματοφύλακα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις αυτές τις μέρες με την εθνική του ομάδα. Στην ομάδα της Αμμοχώστου κάνουν σοβαρές σκέψεις για να του εκδώσουν δελτίο υγείας, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Την… λέει στην Ανόρθωση (και) ο Χόλγκερσον

Πέραν από τον ίδιο τον τερματοφύλακα, μέσω επιστολών της πιέζει και η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην οποία ανήκει. Οι Ισπανοί τον παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού για να πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Στη συμφωνία ανάμεσα σε Ανόρθωση και Λα Κορούνια υπάρχει όρος, όπου αναφέρει ότι αν ο ποδοσφαιριστής δεν συμπληρώσει συγκεκριμένο ποσοστό συμμετοχών, τότε η «Κυρία» θα πρέπει να αποζημιώσει τους Ισπανούς. Ακόμη και να παίξει όμως σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, πολύ πιθανόν το ποσοστό αυτό να μην καλυφθεί, έτσι η Ανόρθωση θα αναγκαστεί να πληρώσει… πέναλτι στη Λα Κορούνια. Το ποσό δεν είναι μεγάλο. Ανέρχεται περίπου στις 20.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: Ο σχετικός όρος με τη Λα Κορούνια και το νέο δελτίο υγείας

Αυτό που περιμένουν στην ομάδα της Αμμοχώστου για να δουν αν θα προχωρήσουν σε έκδοση δελτίου υγείας είναι η νομική συμβουλή των δικηγόρων. Αν ανάψουν το πράσινο φως, τότε ο Ουζόχο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον επόμενο κιόλας αγώνα, αρχίζοντας να δίνει λύσεις κάτω από τα δοκάρια.

Στο θέμα Γκόρντον Σίλντενφελντ, στην «Κυρία» είναι στο περίμενε της απάντησης του Κροάτη, κατά πόσον θα αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε. Επόμενος στη λίστα είναι ο Στρούνα, τον οποίο θέλει ο Κετσπάγια να έχει στο ρόστερ στη νέα αγωνιστική περίοδο και από εβδομάδας ίσως γίνει πρώτη κουβέντα ώστε να διαφανούν οι προοπτικές επίτευξης νέας συμφωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ