aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σκοτάδι, με το μυαλό αλλού...

Ανόρθωση: Σκοτάδι, με το μυαλό αλλού…

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο ίδιο έργο θεατές με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Η Ανόρθωση αν και ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ για 60’ γνώρισε άλλη μία ήττα (2-1), τρίτη στη σειρά, και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Για άλλη μία φορά μετά από χαμένο παιχνίδι της Ανόρθωσης ο Τιμούρ Κετσπάγια αφήνει υπονοούμενα με αποδέκτη, προφανώς, τη διοίκηση της ομάδας του. Ο Γεωργιανός τεχνικός άφησε αιχμές πως οι παίκτες σκέφτονται άλλα πράγματα και δεν είναι συγκεντρωμένοι. Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί, απάντησε ως εξής: «Εντάξει πρέπει να σας τα μασώ να τα καταπίνετε; Πρέπει και να ψάξετε κι εσείς», αφήνοντας τον κόσμο της Ανόρθωσης στο… σκοτάδι.

Δεν πρέπει να είναι κανείς «μάγος» ή μπασμένος καλά στα της Ανόρθωσης για να διαπιστώσει ότι κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις της διοίκηση της Ανόρθωσης και του Τιμούρ Κετσπάγια. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι χαμένη στην εσωστρέφειά της και τα όσα κατά καιρούς δηλώνει ο Γεωργιανός προπονητής το φανερώνουν. Η εντύπωση που δίνεται είναι πως όλοι, έχουν το μυαλό κάπου αλλού και όχι στο να βάλουν φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο 44 ημερών που συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είμαι εδώ για να εξηγώ κάθε φορά τι λέει ο Κετσπάγια»

Ο 53χρονος τεχνικός έκανε (ξανά) λόγο για ατυχία της ομάδας του να «σκοτώσει» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όταν κυριάρχησε της ΑΕΚ και όντως είχε ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο τέρμα. Όμως, η (πικρή) αλήθεια για τον Κετσπάγια και την Ανόρθωση είναι πως από την ισοφάριση της ΑΕΚ στο 60’ και έπειτα έπεσε… μαύρο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, άσκησαν πίεση και έφτασαν στην ανατροπή.

Η… έμπνευσή του Κετσπάγια να αλλάξει τον σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα, παρόλο που λειτούργησε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, αποδείχθηκε λανθασμένη με τον Καλτσά σε ρόλο δεξιού μπακ να υποφέρει. Ο Σωφρόνης Αυγουστή επικράτησε στην «σκακιέρα» των πάγκων, με τις αλλαγές του να συνδράμουν στην ανατροπή του αποτελέσματος, ενώ στον αντίποδα οι κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο της Ανόρθωσης μάλλον αποδυνάμωσαν τους κυανόλευκους παρά τους έδωσαν ώθηση.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Πρέπει να σας τα μασώ να τα καταπίνετε;».

Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της (και στις δύο θητείες) δεν κατέγραψε ποτέ η Ανόρθωση και πλέον θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την τέταρτη θέση που υπό προϋποθέσεις, και συγκεκριμένα εάν η ΑΕΛ στεφθεί κυπελλούχος, εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ