aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σίγουρος για τον αντι-Βίκτορ ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Σίγουρος για τον αντι-Βίκτορ ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν έπεσαν από τα «σύννεφα» στην Ανόρθωση με την αποχώρηση του Ζοάο Βίκτορ, καθώς η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο Τιμούρ Κετσπάγια, είχαν ενημερωθεί τις προηγούμενες μέρες ότι κάτι τέτοιο ήταν πολύ πιθανό να συμβεί. Η φυγή του Βραζιλιάνου μέσου μπορεί να αφήνει ένα μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή, όμως η «Κυρία» θα επωφεληθεί οικονομικά, αφού ο αρχηγός της Ανόρθωσης χάρισε δεδουλευμένα τα οποία ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ, εξέλιξη που έφερε ανακούφιση.

Ήδη, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από την Ουμ-Σαλάλ του Κατάρ, όπου θα έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Εδώ και μέρες ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε αρχίσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του μιας και αδειάζει θέση στο ρόστερ και μπορεί να κινηθεί με άνεση για να φέρει όποιον θεωρεί καταλληλότερο. Ο Βίκτορ είναι παίκτης με ποιότητα, όμως ο Κετσπάγια πιστεύει ότι μπορεί να βρει κάποιον που θα ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο του. Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις, όμως ο Γεωργιανός δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του. Θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος και από την στιγμή που δεν πιέζει ο χρόνος θα ψάξει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Πάντως, η εξέλιξη με τον Βίκτορ δεν διαφοροποιεί τα δεδομένα στην περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά. Η Ανόρθωση θα αποκτήσει ξένο ή κοινοτικό ανασταλτικό μέσο και θα προσπαθήσει να κάνει δικό της και τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Η Ανόρθωση θέλει τα λεφτά της από τους Τούρκους!

Η περίπτωση Μαργκάσα παίρνει μερικές μέρες παράταση αν και ο παίκτης έχει περάσει από τα γραφεία της Νέας Σαλαμίνας για κάποια διαδικαστικά θέματα και σύντομα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή. Αυτή τη στιγμή ο Μαργκάσα είναι διακοπές εκτός Κύπρου και αφού γίνει το έμβασμα στο λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας θα γίνει ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Σε μία άλλη εξέλιξη, ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν θα πάει προετοιμασία με την ΑΕΚ Αθηνών, αφού τέθηκε εκτός πλάνων, και αν δεν βρει ομάδα τότε δεν αποκλείεται ο Κετσπάγια να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συνεργαστεί μαζί του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ