aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σιγοκλείνει η πόρτα για τον Ράγιος, επικριτικοί και οι οπαδοί

Ανόρθωση: Σιγοκλείνει η πόρτα για τον Ράγιος, επικριτικοί και οι οπαδοί

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Οι δηλώσεις του Ρούβεν Ράγιος σόκαραν σύσσωμη την οικογένεια της Ανόρθωσης, σε βαθμό που το ζητούμενο, πλέον, είναι κατά πόσο παίζει το σενάριο της παραμονής του. Από προχθές το απόγευμα, όταν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε στον «Active 107.4 & 102.5» και δήλωσε απογοητευμένος από την πρόταση που του έγινε και προχώρησε κι ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι δεν επιδείχθηκε σεβασμός προς το πρόσωπό του, όλα άλλαξαν.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι, ενώ το κλίμα ήταν θετικό και η πλειονότητα «στήριζε» την παραμονή του, οι αντιδράσεις των οπαδών της «Κυρίας» στα social media είναι -επιεικώς- επικριτικές. Καταγράφηκαν δεκάδες, εκατοντάδες σχόλια, που… «αποχαιρετούν» με άκομψο τρόπο τον 34χρονο Ισπανό, ο οποίος στο πρώτο μισό της λήξασας περιόδου, απολάμβανε της εμπιστοσύνης των πάντων.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Ράγιος στον Active: «Δεν με σεβάστηκαν, είμαι πολύ απογοητευμένος»

Για το συγκεκριμένο θέμα, στο ίδιο μήκος κύματος με τους οπαδούς της «κυρίας» μίλησε χθες στον «Active» και ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας. «Λυπάμαι για τις δηλώσεις του Ρούβεν. Πρέπει να σέβονται το ψωμί που τρώνε, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο συγκεκριμένος παίκτης, από ότι ξέρω, αμειβόταν με καλό συμβόλαιο. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν, αν δεν του άρεσε η πρόταση, να αποχωρήσει και όχι να πυροβολεί. Θεωρώ ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι δίκαιος και πιστεύω ότι και ο ίδιος ενέκρινε την πρόταση που έγινε στον Ράγιος», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας και συμπλήρωσε: «Είναι δικαίωμά του να μην αποδεχθεί την πρόταση, αλλά ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν σωστός. Με όλα αυτά τα δεδομένα θα έπρεπε να κάνει και κουτρουμπέλες ο Ράγιος».

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις πρόνοιες της «συμφωνίας του Big 6», η μία παραβιάστηκε!

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, ο Ράγιος, όπως ο ίδιος δήλωσε, περιμένει την Ανόρθωση να βελτιώσει την πρότασή της κι η Ανόρθωση περιμένει τον Ράγιος να την κάνει αποδεκτή! Με απλά λόγια, η πόρτα του Σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» σιγοκλείνει με την πάροδο του χρόνου και μέχρι την 31η Μαΐου που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του Ισπανού, πιθανόν να μην μείνει ούτε μία… χαραμάδα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Χωρίζουν «κοινή συναινέσει» Ανόρθωση και Βασιλακάκης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ