aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σφήνα από… ρούβλια στην περίπτωση Πόποβιτς

Ανόρθωση: Σφήνα από… ρούβλια στην περίπτωση Πόποβιτς

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Σλοβένος μέσος Ντένις Πόποβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια για την ενίσχυση του ρόστερ της Ανόρθωσης τον προσεχή Ιανουάριο. Μάλιστα, αποτέλεσε στόχο της «Κυρίας» και το περασμένο καλοκαίρι, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Κετσπάγια και Πόποβιτς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Όρενμπουργκ και γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλο.

Διαβάστε επίσης: Οι ποδοσφαιριστές που εξετάζονται, ο Πόποβιτς και η συνεργασία με τον Τιμούρ

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελβετία καθώς ανήκει στη Ζυρίχη, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ωστόσο, δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει και θέλει να αποχωρήσει. Για να γίνει, όμως, κάτι τέτοιο θα πρέπει να τα βρει με τη διοίκηση της ελβετικής ομάδας αλλά και με την ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές του ανάγκες. Εκτός από την Ανόρθωση, υπάρχουν και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για τον διεθνή Σλοβένο μέσο και κάνουν δυσκολότερη την περίπτωσή του για την προσφυγική ομάδα.

Ο Ρομέο Φιλιπόβιτς, μάνατζερ του παίκτη, προχώρησε σε αποκάλυψη για το μέλλον του πελάτη του. «Όλα είναι πιθανά, τώρα υπάρχουν τρία ή τέσσερα κλαμπ από τη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ που θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Πόποβιτς τον Ιανουάριο. Είμαι σε επαφή με αυτές τις ομάδες, θα δούμε τι θα συμβεί», ανέφερε στη ρώσικη ιστοσελίδα «sport24.ru».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ