aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σειρά του Χαμπουλλά να καταγγείλει

Ανόρθωση: Σειρά του Χαμπουλλά να καταγγείλει

Η ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Ομόνοια δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο στην Ανόρθωση. Με δεδομένο ότι έμεινε τελευταία η γεύση από τις τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποκορύφωμα την… άχαστη του Δημήτρη Χριστοφή, οι κυανόλευκοι υποστηρίζουν ότι με βάση ολόκληρη την εικόνα της αναμέτρησης άξιζαν το τρίποντο.

Δεν έχουν χρόνο, όμως, να μείνουν στο ντέρμπι με τους πράσινους, διότι ακολουθεί άλλο ένα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, την Κυριακή και πάλι στο «Αντώνης Παπδόπουλος».

Σειρά του Ευγένιου Χαμπουλλά να πάει σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας. Όπως είναι γνωστό, μετά το περιστατικό του Σαββάτου, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, κατήγγειλε τον πρόεδρο της Ανόρθωσης για εξύβριση, απειλές και επίθεση εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, καταγγελία στην Αστυνομία θα κάνει και ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, ενώ σχετικές καταγγελίες θα γίνουν και στην ΚΟΠ. Για τον σκοπό αυτό μελετήθηκε και το τηλεοπτικό υλικό από τις κάμερες στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ