aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σε αναμονή για Στσουκ, πλησιάζει ο επιτελικός

Ανόρθωση: Σε αναμονή για Στσουκ, πλησιάζει ο επιτελικός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο ανοιχτά κεφάλαια στην Ανόρθωση είναι αυτά του ανασταλτικού και του επιτελικού μέσου. Για την πρώτη περίπτωση, στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι σε αναμονή για τον Βόσνιο Γιασμίν Στσουκ της Ερζουρούμσπορ.

Εάν η τουρκική ομάδα δεν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Τουρκίας (είναι 2η και ένα βαθμό πάνω από τις Αντάνα και Μπούρσασπορμ, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν), τότε ο Στσουκ θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η μετεγγραφή αφού ο ποδοσφαιριστής θα προτιμήσει να αγωνιστεί σ’ ένα πιο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης:

Την ίδια ώρα, πλησιάζει και η απόφαση για τον επιτελικό μέσο. Έχουν εντοπιστεί 2-3 καλές περιπτώσεις και είναι θέμα χρόνου να ληφθεί η απόφαση για τον εκλεκτό. Ο Κετσπάγια επιθυμεί όπως, ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να έχει και καλά τρεξίματα ώστε να δίνει στήριγμα στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Εξάλλου, η Ανόρθωση συγκάλεσε Γενική Συνέλευση για τις 29 Ιουλίου (18:00), που θα είναι και Εκλογική και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο Αθλητικό Κέντρο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ