aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τιμούρ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τιμούρ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε στο 60’ του αγώνα με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός ανασταλτικός μέσος δέχθηκε κτύπημα χαμηλά στο πόδι και εντός της ημέρας θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Εκ πρώτης δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι σοβαρό και εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο δυναμικός μέσος θα είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος περιμένει με αγωνία τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή.

Με δεδομένη την απουσία του τραυματία Ρενάτο Μαργκάσα κρίνεται σημαντική η παρουσία του Νταουσβίλι στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Εάν και ο Γεωργιανός μείνει εκτός ο Κετσπάγια θα κληθεί να επιλέξει ανάμεσα στους Ιωάννου και Βασιλακάκη τον παρτενέρ του Κώστα Αρτυματά στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ούτε κρύο, ούτε διακοπή, ούτε «ζάλη»

Τις επόμενες μέρες θα κριθεί η συμμετοχή του Οκριασβίλι στο ντέρμπι. Ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός έχει αυξημένες πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση, ενώ στα θετικά για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι πως ουδείς από τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο όριο κίτρινων καρτών δεν τιμωρήθηκε στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ