aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Σαν σε προπόνηση

Ανόρθωση: Σαν σε προπόνηση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ανόρθωση ήταν το φαβορί του ζευγαριού με αντίπαλο την Καρμιώτισσα και το επιβεβαίωσε και στο πρώτο αλλά πολύ περισσότερο στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε ρυθμούς προπόνησης η ομάδα της Αμμοχώστου επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών και με συνολικό σκορ 7-2 σφράγισε το εισιτήριο πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Πρωταγωνιστής του επαναληπτικού ήταν ο Ντορ Μίχα, δίνοντας τρεις ασίστ στους Χριστοφή (15’), Καλτσά (22’) και Μανιά (34’), που πέτυχαν τα πρώτα τρία γκολ για τους κυανόλευκους. Σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων ήταν οι Χουσμπάουερ (57′), Παρούτης (79′). Το μοναδικό γκολ για την Καρμιώτισσα το πέτυχε ο Χέρσκοβιτς (61′).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ένα μήνυμα από Τιμούρ και αρκετά στον Κετσπάγια

Το γεγονός ότι, η Ανόρθωση καθάρισε το ματς και την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκε με 3-0, έδωσε την ευκαιρία στον Κετσπάγια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «παγκίτες». Μάλιστα, ντεμπούτο με την Ανόρθωση έκαναν οι νεαροί Παρούτης και Χρυσοστόμου, με τον πρώτο να πετυχαίνει και το παρθενικό του γκολ. Πλέον στην Ανόρθωση σκέφτονται το ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο Μακάριεο και στην Καρμιώτισσα αυτό με τον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ