aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ρίχνει μία… τελευταία ματιά

Ανόρθωση: Ρίχνει μία… τελευταία ματιά

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει την ευκαιρία απόψε να πάρει τις τελευταίες σημειώσεις του, πριν από το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Η Ανόρθωση θα φιλοξενηθεί από την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00), ομάδα πολύ πιο δυνατή ασφαλώς από την προηγούμενη αντίπαλό της, Αναγέννηση (4-0).

Σίγουρα ο Γεωργιανός προπονητής περιμένει βελτίωση σε σχέση με το «φιλικό» ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια (0-0), κυρίως αναφορικά με τη μεσοεπιθετική λειτουργία της «Μεγάλης Κυρίας». Τομέας στον οποίον υστέρησε, αφού πιέστηκε πολύ από τους πράσινους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που αναζητείται επιτελικός από τον Κετσπάγια, εξ ου και είναι πιθανή η αποχώρηση ποδοσφαιριστή για να ανοίξει θέση στον κατάλογο Α (κύριος υποψήφιος ο Νίκα Κατσιαράβα).

Αφού μιλάμε ασφαλώς για το τελευταίο τεστ, η τεχνική ηγεσία αναμένεται να φανερώσει μεγάλο μέρος των προθέσεών της αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει για την πρεμιέρα. Έτσι, οι φίλοι της Ανόρθωσης που θα μεταβούν στην Πάφο για να παρακολουθήσουν το ματς, θα έχουν την ευκαιρία να εξαγάγουν με τη σειρά τους συμπεράσματα για την ομάδα τους. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αμμοχώστου, η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, ενώ όπως αναφέρεται για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Εισιτήρια θα πωλούνται στο γήπεδο. 4

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα φιλοξενηθούν στην Ανατολική κερκίδα. Όσο για τους άλλους οπαδούς των κυανολεύκων, οι οποίοι δεν μπορούν να βρεθούν στο «Στέλιος Κυριακίδης» αλλά θέλουν να σχηματίσουν άποψη, θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν τηλεοπτικά μέσω της Cablenet. Από εκεί και πέρα, για το σημερινό ματς, από την Ανόρθωση αναφέρονται τραυματίες οι Γκιόργκι Λόρια και Γεβχέν Σελίν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ