aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ρευστό σκηνικό για τρίτη μετεγγραφή και αποχώρηση

Ανόρθωση: Ρευστό σκηνικό για τρίτη μετεγγραφή και αποχώρηση

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Με δύο προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ανόρθωσης «κύλησε» το πρώτο δεκαπενθήμερο της χειμερινής μετεγγαφικής περιόδου. Οι Σπύρος Ρισβάνης και Αζέρ Μπουσουλάτζιτς προστέθηκαν στις διαθέσιμες επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αποφάσισε να δείξει την πόρτα εξόδου στους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Γεβγέν Σελίν.

Ο Ουκρανός αμυντικός ενημερώθηκε ότι δεν είναι στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας για τη συνέχεια της σεζόν και οι δύο πλευρές θα μπουν στη διαδικασία λύσης της συνεργασίας τους που ολοκληρωνόταν τον Μάιο.

Απομένουν άλλες 16 μέρες μέχρι να πέσει η αυλαία της μετεγγραφικής περιόδου και με βάση τις ενδείξεις θα προκύψει και τρίτη προσθαφαίρεση στο ρόστερ. Εξελίξεις δεν αναμένονται άμεσα, αφού στην ομάδα της Αμμοχώστου θα κάνουν υπομονή αξιολογώντας αρκετά δεδομένα. Η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι στο «τραπέζι» και όπως διαρρέει από τα ενδότερα της «Κυρίας» εναπόκειται στην Ανόρθωση κατά πόσο ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα φορέσει τη φανέλα με το «φοίνικα». Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής είναι «ζεστός» να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, ενώ δεν φαίνεται ότι θα προκύψουν ιδιαίτερα εμπόδια από πλευράς Ατρομήτου.

Οι κυανόλευκοι θα αξιολογήσουν την κατάσταση του Τορνίκε Οκριασβίλι προτού πάρουν οριστικές αποφάσεις. Την ίδια ώρα ο Κετσπάγια έχει στη μετεγγραφική του λίστα κι άλλα ονόματα μεσοεπιθετικών και ακραίων επιθετικών και δεν θα βιαστεί να προχωρήσει. Όσον αφορά την τρίτη αποχώρηση που θα προκύψει το σκηνικό είναι ρευστό με τον Γεωργιανό να κρατά κλειστά χαρτιά παρά τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και αφορά τον Τσαρλς Ελουντού, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το Καλοκαίρι του 2022.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ