aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ, αναμονή για τον Μαργκάσα

Ανόρθωση: Ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ, αναμονή για τον Μαργκάσα

Να πάρει τον Κωστάκη Αρτυματά στην Ανόρθωση θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος φαίνεται να είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον διεθνή Κύπριο μέσο για να δει τις προθέσεις του. Ο ίδιος είναι θετικός να συνεργαστεί ξανά με τον Κετσπάγια, μιας και είναι ο προπονητής που τον πίστεψε και τον βοήθησε όσο κανένας άλλος στην καριέρα του.

Μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες θα γίνει συνάντηση ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ για να μιλήσουν για το οικονομικό. Η πλευρά της Ανόρθωσης θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ όσο γίνεται πιο χαμηλά, μιας και δεν μπορεί οικονομικά να ανοιχτεί. Ας μην ξεχνάμε ότι θα πληρώσει και 50.000 ευρώ για τον Μαργκάσα. Αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει μπροστά όλο το ποσό που θα αξιώσει για Αρτυματά δύσκολα θα πει το «ναι» η Ανόρθωση. Αν τα βρουν στο οικονομικό και η πληρωμή γίνει μέσω δόσεων, θα είναι πιο εφικτή η απόκτησή του.

Στην περίπτωση Μαργκάσα η ανακοίνωση αναμένεται να έρθει από βδομάδας ή και λίγο αργότερα. Εκτιμάται ότι μέσα στην άλλη βδομάδα θα καταβληθεί η ρήτρα, θα περάσει από τα γραφεία της Ανόρθωσης ο Ρενάτο Μαργκάσα και θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων. Από σήμερα ουσιαστικά είναι σε ισχύ η ρήτρα, έτσι η Ανόρθωση από τη Δευτέρα θα μπορεί να πληρώσει για να τον κάνει δικό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ