aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ψάχνει πυροσβεστήρα για τις φωτιές του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ψάχνει πυροσβεστήρα για τις φωτιές του Κετσπάγια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τις «φωτιές» που άναψε γι’ άλλη μία φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια με δηλώσεις του «τρέχει» να σβήσει η διοίκηση της Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός τεχνικός, μιλώντας μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, έκανε λόγο για προβλήματα που αποπροσανατολίζουν τους ποδοσφαιριστές. Όταν ρωτήθηκε τι εννοεί, απάντησε ως εξής: «Εντάξει, πρέπει να σας τα μασώ να τα καταπίνετε; Πρέπει να ψάξετε κι εσείς».

Η αναφορά του Κετσπάγια άναψε (ξανά) το σπίρτο της διχόνοιας στον κόσμο της Ανόρθωσης. Τα υπονοούμενα του 53χρονου τεχνικού μετά από αποτυχίες της ομάδας τείνουν να γίνουν συνήθεια με τη διοίκηση της «Κυρίας», αυτή τη φορά, να δείχνει διάθεση να βάλει… χέρι στον προπονητή της. «Να είστε σίγουροι ότι την ερώτηση για το τι εννοούσε ο προπονητής μας θα την υποβάλει η διοίκηση προς αυτόν», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου. Τοποθέτηση που φανερώνει τη δυσαρέσκεια σε διοικητικό επίπεδο για τις δηλώσεις του Γεωργιανού. Στην ομάδα της Αμμοχώστου ξεκαθάρισαν ότι δεν υφίσταται θέμα καθυστερημένων οφειλών, τονίζοντας πως «δεν τους οφείλεται ούτε σεντ». Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ είχε καταβληθεί ο μισθός Φεβρουαρίου, με καθυστέρηση μερικών ημερών, και ο μισθός Μαρτίου βάσει συμβολαίων θα πληρωθεί μέχρι τις 15 του τρέχοντος μηνός.

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Ανόρθωσης συνεχίστηκε στην «Αρένα». Αγνοεί τη νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ενώ η ήττα από την ΑΕΚ ήταν η τρίτη στη σειρά, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να γράφει ιστορία από την ανάποδη. Ουδέποτε με τον Γεωργιανό στον πάγκο, και στις δύο θητείες, οι κυανόλευκοι δεν κατέγραψαν τρεις σερί αποτυχίες. Πλέον, κινδυνεύει η τέταρτη θέση που υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού οι Λαρνακείς μείωσαν στους έξι βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ