aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ψάχνει οικονομικές λύσεις η διοίκηση

Ανόρθωση: Ψάχνει οικονομικές λύσεις η διοίκηση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει κάνει τη ζωή των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης δύσκολη. Ο περιορισμός στο σπίτι (αν και βγήκαν ανά μικρό αριθμό στο προπονητικό κέντρο παίρνοντας σχετική άδεια όπως ισχυρίζονται από το σύλλογο), είναι κάτι πολύ βαρύ για τους ποδοσφαιριστές που ήταν μαθημένοι καθημερινά να γυμνάζονται για σημαντικό χρονικό διάστημα. Οι γαλάζιοι είναι σαν τα θηρία στο κλουβί, περιμένοντας την ώρα που θα τους επιτραπεί και πάλι να επιστρέψουν στις προπονήσεις και στην αγωνιστική δράση. Στο γήπεδο, εκεί που ο κάθε ποδοσφαιριστής περνά αρκετή ώρα.

Δεν μπορούν να περιμένουν, λοιπόν, την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους, θέλοντας να δώσουν συνέχεια και να τελειώσουν αυτό που άρχισαν και έκαναν πολύ καλά, τη διεκδίκηση του τίτλου πρωταθλήματος και κυπέλλου. Η Ανόρθωση κάνει πορεία πρωταθλητισμού, είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Ομόνοια και στους «4» του κυπέλλου. Βεβαίως, αυτό που τονίζουν όλοι στην ομάδα της Αμμοχώστου σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, είναι ότι προέχει η υγεία. Αναμένουν κι αυτοί όπως και όλη η ανθρωπότητα να ξεπεραστεί η πανδημία με τον κορωνοϊό, να επανέλθουν στην καθημερινότητα κι ας μην είναι όπως προηγουμένως.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση αναζητεί τρόπους για εξεύρεση χρημάτων. Τα πάντα έχουν παγοποιηθεί δεν υπάρχει αγωνιστική δράση με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα. Είτε αυτά θα προέρχονταν από τη διάθεση εισιτηρίων, χορηγούς, τηλεοπτικά και άλλα. Παράλληλα, είναι σε αναμονή της εξέλιξης που θα προκύψει ανάμεσα στην Ομοσπονδία και τον ΠΑΣΠ για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και το ποσοστό μείωσης. Απόφαση που θα δώσει μια σχετική ανάσα όσον αφορά στη μισθοδοσία αλλά και πάλι χωρίς αγωνιστική δράση η κατάσταση θα παραμείνει δύσκολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ