aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προβληματισμός ναι, κατήφεια όχι!

Ανόρθωση: Προβληματισμός ναι, κατήφεια όχι!

Προβληματισμός και στεναχώρια, ναι, κατήφεια όμως όχι. Κάπως έτσι είναι αυτή την ώρα η ατμόσφαιρα στις τάξεις της Ανόρθωσης μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα (2-0).

Οι κυανόλευκοι γνώριζαν ότι απέναντι τους είχαν πολύ δύσκολη αποστολή, αφού οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα άλλαξαν άρδην την εικόνα τους μετά την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή και ήττα για την Ανόρθωση μπορούσε να ήταν ένα πιθανό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους, καθότι δέχθηκαν δύο γκολ από τα δυνατά σημεία του Απόλλωνα (στημένα και αντεπιθέσεις). Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχε μόνο ο Απόλλωνας στο γήπεδο, με την Ανόρθωση να παραμένει σε δευτερεύοντα ρόλο. Όλο κι όλο δύο (σημαντικές) φάσεις έφτιαξαν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα με τους Μανθάτη και Σίλντελφελντ αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Όπως και να έχει το ματς με τον Απόλλωνα αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Κετσπάγια και τους συνεργάτες του που στρέφουν την προσοχή τους στον επικείμενο αγώνα με την ΕΝΠ (20/12). Είναι σημαντικό για τη «Μεγάλη Κυρία» να βγάλει αντίδραση σε μία κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος, καθώς μετά ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Πάφο (εκτός) και ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ