aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πρώτο τεστ θετικό, σειρά παίρνει η «πρόβα»

Ανόρθωση: Πρώτο τεστ θετικό, σειρά παίρνει η «πρόβα»

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με υπερθετικό βαθμό πέρασε το πρώτο τεστ πριν τον τελικό η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια κόντρα στην ΑΕΛ παρέταξε την ομάδα όπως κατά βάση θα την παρατάξει και στον τελικό, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/5), με μοναδικές λογικές διαφοροποιήσεις την είσοδο στο αρχικό σχήμα των Κωστάκη Αρτυματά και Ντορ Μίχα.

Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού στο «Τσίρειο» και δίκαια πέτυχε την παρθενική της νίκη στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, στο ένα από τα δύο τεστ που προηγούνταν του τελικού.

Στο δεύτερο τεστ της Κυριακής (9/5) κόντρα στην ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Γεωργιανός το αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει ως βασικούς ενόψει των μαυροπράσινων, αφού θέλει να τους κρατήσει… καυτούς.

Λίγες μέρες πριν το σημαντικότερο ματς της σεζόν, ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας θέλει τους ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα απέναντι στους κιτρινοπράσινους ως… πρόβα τελικού και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ