aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προτεραιότητα οι έμπειροι παίκτες

Ανόρθωση: Προτεραιότητα οι έμπειροι παίκτες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πρόθεση για ενίσχυση με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έχουν και την προοπτική να ανελιχθούν είναι δεδομένη από πλευράς Ανόρθωσης. Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή, σε συνεργασία με τον Ρόνι Λέβι, μελετούν και συζητούν για διάφορες περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί.

Μία εξ αυτών ήταν και η περίπτωση του 20χρονου Ολλανδού ακραίου επιθετικού Αλέσιο Ντα Κρουζ που αγωνίζεται στην Ντόρντρεχτ, ομάδα της Β’ Ολλανδίας. Μάλιστα, όπως διέρρευσε στον ηλεκτρονικό Τύπο, η Ανόρθωση είχε αποστείλει και έγγραφο με το οποίο επισημοποιούσε το ενδιαφέρον της προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή και μιλούσε για συμβόλαιο ύψους 100.000 ευρώ για ένα χρόνο. Η δημοσιοποίηση αυτής της κίνησης όμως προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης, η οποία απέσυρε το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

«Είναι ένα από τα πολλά ονόματα που έχουν προταθεί. Εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας γραπτώς αλλά λόγω της δημοσιοποίησης και της τροπής που πήρε το θέμα έχουμε αποσύρει το ενδιαφέρον μας. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση. Θέλουμε να κινούμαστε με διακριτικότητα. Ψάχνουμε για ποιοτικούς, έμπειρους και έτοιμους παίκτες. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας», ανέφερε σε χθεσινές του τοποθετήσεις ο εκπρόσωπος Τύπου, Σάββας Πηλακούτας.

Είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση θέλει να κινείται χωρίς να βγαίνουν πολλά προς τα έξω για να μη δυσκολεύουν περισσότερο οι διαπραγματεύσεις που γίνονται. Προτεραιότητα είναι να αποκτηθούν παίκτες έτοιμοι να προσφέρουν, όμως θα γίνει προσπάθεια και για τον εντοπισμό νεαρών με αξία και προοπτική μεταπώλησης. Θυμίζουμε την περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, για τον οποίο είναι πιθανόν η Σταντάρ Λιέγης να πληρώσει 2 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και να τον κάνει δικό της. Κάτι που αν πράξει, θα φέρει στο ταμείο της Ανόρθωσης περίπου 150.000 ευρώ από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρεί. Σίγουρα είναι δύσκολο να βρεθούν παρόμοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που να μπορέσουν σε νεαρή ηλικία να κάνουν τη διαφορά.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη και η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Η Ανόρθωση θα μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει. Είναι δεδομένο ότι όλοι προτιμούν τη Δόξα αλλά όποιος κι αν θα είναι ο αντίπαλος της Ανόρθωσης, θα χρειαστεί να τα δώσει όλα αν θέλει να έχει ελπίδες για να κατακτήσει το κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ