aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προτάθηκε ο Στοχ

Ανόρθωση: Προτάθηκε ο Στοχ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι σε ολιγοήμερες διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ στη συνέχεια θα πάει στη Γεωργία. Μεταξύ άλλων θα έχει επαφές και με συμπατριώτες του (κυκλοφόρησαν ήδη τα ονόματα των Κάσια και Κβίλια), ενώ όσο πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας ο πυρετός του σχεδιασμού της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν θα ανεβαίνει.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που προτάθηκε στους κυανόλευκους είναι και ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει προταθεί και στο παρελθόν σε κυπριακές ομάδες, αλλά μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ κατέληξε στην πολωνική Ζάνγκλιμπε.

Ούτε εκεί δεν κατάφερε να διακριθεί (8 συμμετοχές, 0 γκολ) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής της Εθνικής Σλοβακίας από το Euro 2020.

Προ των πυλών του «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ο Μάριος Αντωνιάδης, το ενδιαφέρον για τον Ρουσιά παραμένει «ζωντανό», ενώ ο τερματοφύλακας Γιώργος Παπαδόπουλος θα παραμείνει στην «Κυρία» για άλλα δύο χρόνια, αφού συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ