aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πρόστιμο ξανά στον Τιμούρ, για το «όλα καλά» αυτή τη φορά

Ανόρθωση: Πρόστιμο ξανά στον Τιμούρ, για το «όλα καλά» αυτή τη φορά

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές στους ποδοσφαιριστές στην Ανόρθωση. Συγκεκριμένα, για μη χρησιμοποίηση δύο ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα. Μάλιστα, πρόστιμο καλείται να πληρώσει και ο Κετσπάγια για το «όλα καλά» μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε πως ο Γεωργιανός πλήρωσε πρόστιμο και για το «no comment» όπως επίσης και για όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια.

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) του TEMUR KETSBAIA προπονητή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί μετά το τέλος του αγώνα κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη ενώ ήταν υποχρεωμένος να μιλήσει για τον αγώνα δεν προέβη σε δηλώσεις αναφέροντας μόνο την φράση «όλα καλά» και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων απάντησε με την ίδια φράση παραβαίνοντας τα άρθρα 5, 6, και 7 του Κεφαλαίου XVII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2020-2021 και των άρθρων 4 (γ) και 15 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2020-2021 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας/03.10.2020 (6η Αγωνιστική).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ