aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προστέθηκε και η Σπάρτα στο παζλ των υποψήφιων αντιπάλων

Ανόρθωση: Προστέθηκε και η Σπάρτα στο παζλ των υποψήφιων αντιπάλων

Ολοκληρώνονται σιγά – σιγά τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και μαζί τους συμπληρώνεται το παζλ των πιθανών αντιπάλων της Ανόρθωσης στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Αντίπαλός της προσφυγικής ομάδας, θα είναι μία εκ των τριών ηττημένων ομάδων του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Εκεί έχουν ήδη κλείσει θέση Γαλατασαράι (Τουρκία), Σέλτικ (Σκωτία), Αϊντχόφεν (Ολλανδία), ενώ από το βράδυ του Σαββάτου το εισιτήριο «σφράγισε» και η Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) ως δευτεραθλήτρια της χώρας.

Σήμερα, όμως, προέκυψε άλλη μία υποψήφια αντίπαλος από τη Τσεχία. Η Σπάρτα Πράγας νίκησε τη Γιάπλονετς στην κούρσα για τη δεύτερη θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Σλάβια. Η ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας νίκησε σήμερα 2-1 τη Μποέμιανς 1905 και σε συνδυασμό με το 1-1 της Γιάμπλονετς με τη Σλάβια, αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από αυτήν μία αγωνιστική πριν από το τέλος και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο για την πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μένει πλέον η αντίπαλος της Ανόρθωσης από το δανέζικο πρωτάθλημα. Μία αγωνιστική πριν από το τέλος, η μάχη για τον τίτλο μαίνεται ανάμεσα σε τρεις ομάδες, τις  Μπρόντμπι (58), Μίντιλαντ (57) και Κοπεγχάγη (55). Η δεύτερη από τις τρεις ομάδες θα τοποθετηθεί στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών και ως εκ τούτου μπορεί να βρεθεί στον δρόμο της Ανόρθωσης.

Οι τρεις ομάδες έχουν υποχρεώσεις τη Δευτέρα (24 Μαΐου): Η Μπρόντμπι ως πρωτοπόρος αντιμετωπίζει την πέμπτη Νόρτζελαντ εντός έδρας, η Μίντιλαντ την τέταρτη Άαρχους επίσης στην έδρα της, ενώ η τρίτη Κοπεγχάγη θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την έκτη Ράντερς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ