aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προσέλευση, από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων

Ανόρθωση: Προσέλευση, από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη μπόλικες μέρες μέχρι το ντέρμπι με την Ομόνοια, ο κόσμος της Ανόρθωσης ετοιμάζεται. Μάλιστα έχουν ήδη προπωληθεί αρκετά εισιτήρια ενώ εκτιμάται ότι η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει κάθε άλλη τη φετινή περίοδο.

Κόντρα στον Απόλλωνα η Ανόρθωση συγκέντρωσε 6000 φιλάθλους της και το παιχνίδι ήταν Τετάρτη. Τώρα που η αναμέτρηση είναι Σάββατο αναμένεται η προσέλευση να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Οι προβλέψεις μιλούν για περίπου 7000 φιλάθλους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Προσέλευση η οποία αν επιβεβαιωθεί θα είναι από τις μεγαλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Πάει αρκετός καιρός να ζήσει τέτοιες στιγμές στην έδρα της η Ανόρθωση. Η καλή πορεία της ομάδας, το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και η δυναμική που μπορεί να πάρει σε περίπτωση νίκης, ανοίγουν ακόμη περισσότερο την όρεξη του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας η κίνηση των εισιτηρίων αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο σε όλες τις πόλεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ