aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προσδοκώντας στην αγωνιστική ανάκαμψη

Ανόρθωση: Προσδοκώντας στην αγωνιστική ανάκαμψη

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται και στην Ανόρθωση θα πρέπει να «ζήσουν» με τα νέα δεδομένα. Ο εκτροχιασμός ως προς τη διεκδίκηση του τίτλου έφερε προβληματισμό και στενοχώρια, αλλά το αγωνιστικό πρόγραμμα «τρέχει» και όλοι ελπίζουν στην αγωνιστική ανάκαμψη, από τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ. Σε τρεις αγώνες στη φάση των πλέι οφ, οι κυανόλευκοι μετρούν μία ήττα και δύο ισοπαλίες. Από τους 9 βαθμούς που ήταν στο τραπέζι καρπώθηκε μόνο τους 2! Γεγονός που όχι μόνο δεν τους επέτρεψε να καλύψουν χαμένο έδαφος, αλλά απομακρύνθηκαν στο -10, που θεωρείται απαγορευτικό για όνειρα για την πρωτιά. Ωστόσο, ο στόχος της ευρωπαϊκής συμμετοχής, είτε μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου, είτε μέσω του πρωταθλήματος, παραμένει «ζωντανός» και κανένας δεν θέλει να σκέφτεται το αρνητικό σενάριο.

Παρά τα όποια «ελλείμματα» και «αδυναμίες» που αποδίδονται στους παίκτες του, ο Τιμούρ Κετσπάγια πιστεύει στο έμψυχο δυναμικό του. Αναμένει ότι θα ξεχάσουν τα αποτελέσματα του πρόσφατου παρελθόντος στο πρωτάθλημα και θα φορέσουν το νικηφόρο τους κοστούμι. Η υπόλοιπη σεζόν περιλαμβάνει –μάξιμουμ– δέκα ματς. Επτά στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο, στο καλύτερο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η «Κυρία» θα προκριθεί στον τελικό. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση προσδοκούν στη συγκομιδή εκείνη που θα… σώσει τη σεζόν και θα δώσει χαρά στον κόσμο. Ως βήμα προς την ορθή κατεύθυνση θεωρείται η νίκη στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οτιδήποτε λιγότερο θα ρίξει κι άλλο νερό στον μύλο της γκρίνιας και της μουρμούρας των φίλων της «Κυρίας».

Εν τω μεταξύ, κλήση στην Εθνική Γεωργίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήραν οι Γκιόργκι Κβιλιτάια, Γκιόργκι Λόρια και Τορνίκε Οκριασβίλι. Αντίθετα, εκτός λίστας έμεινε ο Μουρτάζ Νταουσβίλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ