aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προπονήσεις στο «Αντώνης Καράς» με εξασφάλιση προφορικής άδειας

Ανόρθωση: Προπονήσεις στο «Αντώνης Καράς» με εξασφάλιση προφορικής άδειας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Προπόνηση στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωση. Το τελευταίο διάστημα, στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» δίνουν το παρών τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, χωρισμένοι σε γκρουπ των τεσσάρων ατόμων, κάνοντας τρέξιμο και παίζοντας ποδοβόλεϊ, ενώ κάποιες ημέρες υπάρχει και παρουσία γυμναστή.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, για να επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις, η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε προφορική άδεια από το Υπουργείο Υγείας και από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Επίσης, από πλευράς Ανόρθωσης λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, καθώς κανένας δεν κάνει μπάνιο στα αποδυτήρια και πως μια φορά την εβδομάδα εξετάζεται από γιατρό για τυπικούς λόγους.

Πάντως από πλευράς ΚΟΑ ανακοινώθηκε χθες παράταση τής αναστολής λειτουργίας όλων των εγκαταστάσεων και αθλητικών χώρων, ιδιωτικών και δημόσιων, τόσο ανοικτών όσο και κλειστών γηπέδων, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 και το όλο θέμα πιθανόν να φέρει αντιδράσεις από άλλες ομάδες.

Σε μια άλλη εξέλιξη, επέστρεψε στην Κύπρο ο Μουρτάζ Νταουσβίλι και θα τεθεί σε αυτοπεριορισμό για τις επόμενες 14 μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ