aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προκύπτουν εμπόδια για Ζοάο Πάουλο;

Ανόρθωση: Προκύπτουν εμπόδια για Ζοάο Πάουλο;

Ένα βήμα πριν την ένταξη του στο ρόστερ της Ανόρθωσης είναι ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός, Ζοάο Πάουλο, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με την «Κυρία» και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή με το καθεστώς του δανεισμού από την Λουντογκόρετς.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ή υπάρχει ασυνεννοησία ή μας κοροϊδεύει ο Στρέπελ

Αυτό τουλάχιστον λένε οι δικές μας πληροφορίες, με τις οποίες συμφωνεί και δημοσίευμα της βουλγαρικής εφημερίδας «temasport.com» που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Ζοάο Πάουλο, θα παραχωρηθεί στην Ανόρθωση της Κύπρου».

Διαβάστε επίσης: Η παρακάμερα της Ανόρθωσης από την ισοπαλία με την Αλκή

Γιατί όμως κάναμε λόγο στον τίτλο του ρεπορτάζ για εμπόδια; Ορισμένες ιστοσελίδες στη Βουλγαρία, θέλουν τη Λουντογκόρετς να παλεύει για να αποκτήσει από τώρα τον Βούλγαρο μέσο της Μπότεφ Πλόβντιβ, Σερκάν Χουσεϊν και μάλιστα έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Η προσφορά ωστόσο δεν ικανοποίησε τα «καναρίνια» που ζητούν περισσότερα. Και εδώ είναι που μπαίνει στα δημοσιεύματα το όνομα του Ζοάο Πάουλο που ενδιαφέρει την Ανόρθωση. «Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια πιο βελτιωμένη πρόταση. Ενώ εκτός από το ποσό, ίσως προστεθεί στην προσφορά και παραχώρηση παίκτη όπως Ζοάο Πάουλο, Τσβέτομιρ Πανόφ ή Λουκας Σάσια», αναφέρουν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αδιόρθωτη και «μαζοχίστρια»

Θυμίζουμε ότι ο Ζοάο Πάουλο πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπότεφ και ίσως γι’ αυτό να γίνονται εικασίες από ΜΜΕ της Βουλγαρίας για τον 31χρονο Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ