aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στη διοίκηση...

Ανόρθωση: Προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στη διοίκηση…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε πολύ καλούς ρυθμούς κινούνται τα εισιτήρια διαρκείας της Ανόρθωσης με τη διοίκηση να είναι αρκετά ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου. Μέχρι σήμερα τα διαρκείας έχουν ξεπεράσει τα 3200 και σίγουρα ο αριθμός αυτός είναι αρκετά ικανοποιητικός αν κρίνουμε ότι η ομάδα δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και η πίκρα της περσινής σεζόν ήταν μεγάλη.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα με τους Οκριασβίλι – Νικολάου

Ο νέος αέρας βέβαια που έφερε η επιστροφή Τιμουρ Κετσπάγια είναι τέτοιος που έχει γεμίσει τον κόσμο αισιοδοξία για καλύτερες μέρες. Εκτιμάται ότι τα διαρκείας πιθανόν να ξεπεράσουν τα 4.000. Από τη στιγμή που απομένει ένας ακόμη μήνας και κάτι για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι σίγουρα και ένας εφικτός αριθμός με τα σημερινά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Το γκολ που δέχθηκε η Ανόρθωση από την Γκο Αχέντ Ιγκλς

Παρά την απουσία των οργανωμένων και τη φετινή χρονιά ελέω κάρτας φιλάθλου, ο κόσμος της ομάδας θα δίνει σε κάθε ματς δυναμικά το «παρών» του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ