aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προετοιμασία στις Πλάτρες, δυνατά φιλικά με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Ανόρθωση: Προετοιμασία στις Πλάτρες, δυνατά φιλικά με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα και τα… πρωτόκολλα εντός και εκτός Κύπρου, ζορίζουν την πλειονότητα των ομάδων μας που θα ήθελαν να προετοιμαστούν στο εξωτερικό. Μία από αυτές είναι και η Ανόρθωση που παρά το γεγονός ότι έκανε ενέργειες για προετοιμασία στην Πολωνία, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα παραμείνει εντός των τειχών για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες!

Η διοίκηση των κυανόλευκων φοβάται τις παρενέργειες οποιασδήποτε απόφασης για τον κορωνοϊό, όταν η αποστολή θα βρίσκεται στο εξωτερικό, κι έτσι πρυτάνευσε η σκέψη για προπονήσεις μόνο στις Πλάτρες και στο «Αντώνης Καράς».  Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης θα πάνε απευθείας στις Πλάτρες για το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 22 Ιουνίου, όπου θα παραμείνουν για τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο προπονητικό τους κέντρο στη Λάρνακα.

Διαβάστε επίσης: «Τζέιμς Αντενί για την επίθεση της Ανόρθωσης»

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δυνατούς φιλικούς αγώνες εντός Κύπρου. Ήδη στον αρχικό προγραμματισμό περιλαμβάνονται φιλικές αναμετρήσεις με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, αλλά δεν οριστικοποιούνται, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το καλεντάρι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θα ανακοινώσει η εκτελεστική της ΟΥΕΦΑ στις 17-18 Ιουνίου. Ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση ημερομηνιών για φιλικά με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ, πιθανότατα και με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ