aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προεδρικός εξάψαλμος!

Ανόρθωση: Προεδρικός εξάψαλμος!

Το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν έχει κίνητρα, αγωνιστικά και βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, φαίνεται πως την έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Η προχθεσινή εμφάνισή της απέναντι στην Ομόνοια ήταν πολύ κακή και δεν πέρασε απαρατήρητη από τον πρόεδρο της Ανδρέα Παντελή.

Με το που τελείωσε η αναμέτρηση στο ΓΣΠ κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες, θέλοντας να τους αφυπνίσει και να τους δώσει να αντιληφθούν για μία ακόμη φορά σε ποια ομάδα βρίσκονται.

«Πρέπει να ξέρετε ποια είναι η Ανόρθωση και ποια φανέλα φοράτε. Τέτοιες εμφανίσεις δεν συνάδουν με το εκτόπισμα του συλλόγου», τους ανέφερε μεταξύ άλλων, με τους ποδοσφαιριστές απλά να τον ακούνε με σκυμμένο το κεφάλι.

Αυτό που ενόχλησε τον διοικητικό ηγέτη της Ανόρθωσης δεν ήταν η ήττα αλλά ο τρόπος που οι πλείστοι ποδοσφαιριστές αντιμετώπισαν τον αγώνα. «Δεν με ενοχλούν οι ήττες, φθάνει να έρχονται με αξιοπρέπεια και η εμφάνισή μας δεν ήταν ανάλογη του εκτοπίσματός μας», είπε ο Παντελή, στέλνοντας τα μηνύματα που ήθελε.

Η ομιλία του προέδρου της «Κυρίας» δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ήθελε να τους μεταφέρει κάποια πράγματα και να τους τονίσει ότι η φανέλα που φοράνε είναι πολύ βαριά και είτε υπάρχουν κίνητρα είτε όχι, θα πρέπει να ιδρώνουν γι’ αυτήν. Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν το έκαναν απέναντι στην Ομόνοια και έδειξαν επιπολαιότητα με την εικόνα τους στο γήπεδο.

Αν η Ανόρθωση έπαιζε με πάθος, πάλευε το ματς και έχανε, κανείς δεν θα έλεγε τίποτα στους ποδοσφαιριστές. Ενόχλησε όμως η απάθεια των παικτών και το γεγονός ότι με την παρουσία τους στο γήπεδο δεν έδειξαν να σέβονται τη φανέλα που φοράνε και τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ