aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προέχει η απόφαση για τον προπονητή

Ανόρθωση: Προέχει η απόφαση για τον προπονητή

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Πριν από τα ημιτελικά του κυπέλλου, ο σχεδιασμός της Ανόρθωσης για την περίοδο 2017-18 ήταν προχωρημένος σε αρκετούς τομείς. Το επόμενο βήμα ήταν η υλοποίηση των αποφάσεων που είχαν ληφθεί από τον Ρόνι Λέβι και τον Ανδρέα Παντελή, όταν η ομάδα θα ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις της στον θεσμό, ανεξαρτήτως κατάληξης.

Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει και πριν από τον σχεδιασμό προέχει μια απόφαση. Το γεγονός ότι η «Κυρία» έπεσε αμαχητί στο Τσίρειο, αλλά και το πολύ βαρύ σκορ της ήττας από τον Απόλλωνα, εξακολουθούν να προβληματίζουν μέχρι σήμερα τον πρόεδρό της.

Ο Ανδρέας Παντελή φέρεται να ζήτησε από τον προπονητή, πριν από τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια, να φροντίσει ώστε σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια η Ανόρθωση να δείξει αντίδραση, αγωνιστική αξιοπρέπεια και να πάρει θετικά αποτελέσματα. Και το περασμένο Σάββατο, έστω κι αν η άμυνα έμπαζε από παντού, η επιθετική λειτουργία της ομάδας παρουσιάστηκε αλλαγμένη προς το καλύτερο και έβαλε την υπογραφή της στην επικράτηση με 4-3 επί του «τριφυλλιού».

Η εικόνα της ομάδας της Αμμοχώστου στα εναπομείναντα παιχνίδια, που τη βρίσκουν χωρίς κίνητρο και απέναντι στη μεγάλη απογοήτευση του κόσμου της, δεν αναμένεται να αποτελέσει το μοναδικό κριτήριο της διοίκησης για την απόφασή της αν θα κρατήσει τον Ισραηλινό τεχνικό στον πάγκο.

Ως γνωστό, από την επόμενη μέρα του διασυρμού στο κύπελλο, ο πρόεδρος της εταιρείας το δήλωσε ξεκάθαρα πως παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν μεγάλη ευθύνη και όλα πλέον είναι ανοικτά για το μέλλον. Ο Ανδρέας Παντελή αναμένεται να συζητήσει εκ νέου με τον Ρόνι Λέβι, ψάχνοντας μια κοινή γραμμή για την επόμενη μέρα, ειδικά σε ό,τι αφορά στο ποιοι μπορούν να ανταποκριθούν σε πρωταγωνιστικές απαιτήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ