aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προχωρημένες οι επαφές με Κύπριο

Ανόρθωση: Προχωρημένες οι επαφές με Κύπριο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο καλός ο νοικοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει, λέει η γνωστή παροιμία και στην Ανόρθωση πλέον έχουν μπει για τα καλά σε αυτή τη φιλοσοφία. Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή, σε συνεργασία με τον Ρόνι Λέβι, έχουν ξεκινήσει σε εντατικούς ρυθμούς τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν. Η διακοπή του πρωταθλήματος άλλωστε τους δίνει τη δυνατότητα να δουν κάποια πράγματα με μεγαλύτερη άνεση και να πάρουν κάποιες αποφάσεις.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η «Κυρία» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με Κύπριο ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει και οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως, η Ανόρθωση έχει μια λίστα με αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρουν και θα επιδιώξει να κινηθεί το συντομότερο για να πάρει αυτούς που θέλει, χωρίς να μπει σε παζάρια. Η προοπτική που δίνει άλλωστε η Ανόρθωση στους Κύπριους ποδοσφαιριστές είναι μεγάλη. Από τη στιγμή που η «Κυρία» θέλει να επενδύσει σε ταλέντα είναι λογικό να αποτελεί και ελκυστικό προορισμό.

Βέβαια, η προσοχή της Ανόρθωσης δεν επικεντρώνεται μόνο σε νεαρούς Κύπριους, καθώς βλέπει και περιπτώσεις πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών. Μόνο που για να μπορέσει να «χτυπήσει» κάποια πιο δυνατά ονόματα θα χρειαστεί να κάνει υπομονή μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία. Το σίγουρο είναι ότι η Ανόρθωση άρχισε να θέτει τις βάσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Ανδρέας Παντελή θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος και να κρατήσει τον κόσμο κοντά της. Άλλωστε, αν δεν γίνουν σωστές κινήσεις το καλοκαίρι και αν δεν στελεχωθεί η ομάδα με τους κατάλληλους παίκτες, στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση, δεν θα μπορέσει να φθάσει εκεί που θέλει και οραματίζεται.

Από εκεί και πέρα, η «Κυρία» καλείται να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για την Ανόρθωση. Αυτή τη φορά όμως δεν αναμένεται να δούμε την ίδια αδιάφορη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές. Μετά και τα όσα άκουσαν από τον πρόεδρο με το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια, αναμένεται να πάρουν πολύ πιο σοβαρά την αναμέτρηση με την ομάδα της Λεμεσού. Άλλωστε, αυτά τα παιχνίδια είναι και ένα είδος προετοιμασίας ενόψει των ημιτελικών αγώνων για το κύπελλο, όπου η Ανόρθωση καλείται να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη για να διεκδικήσει το τρόπαιο που είναι και ο μεγάλος της στόχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ