aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Προ των πυλών η πρώτη μετεγγραφή του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Προ των πυλών η πρώτη μετεγγραφή του Κετσπάγια

Θετικές εξελίξεις για την Ανόρθωση προκύπτουν στο θέμα του Ντένις Πόποβιτς. Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών της Ζυρίχης στις προπονήσεις ήταν λογικό ότι θα ξεκαθάριζε το σκηνικό αναφορικά με το μέλλον του Σλοβένου δημιουργικού μέσου.

O 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίες και φαίνεται πως η απόφαση να μην ακολουθήσει τη μίνι προετοιμασία της ομάδας τον Ιανουάριο είναι ειλημμένη. Το πρωτάθλημα Ελβετίας διακόπηκε και θα επαναρχίσει στις 25 Ιανουαρίου και έτσι η Ζυρίχη, όπως και οι πλείστες ομάδες της χώρας ακολουθούν μία δεύτερη προετοιμασία στο ενδιάμεσο της σεζόν.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις με τις πιθανότητες «διαζυγίου» ανάμεσα σε Ζυρίχη και Πόποβιτς να αυξάνονται αισθητά μετά από αυτή την εξέλιξη. Στην Ανόρθωση έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν υπομονή περιμένοντας τον Πόποβιτς να πάρει την ελευθέρας του. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει μεταφέρει προσωπικά το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης στον Σλοβένο μέσο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ