aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Πράσινο» φως για κεντρικό αμυντικό, «αλμυρός» ο Ρισβάνης

Ανόρθωση: «Πράσινο» φως για κεντρικό αμυντικό, «αλμυρός» ο Ρισβάνης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Μόνο στη «σφαίρα» της φαντασίας δεν ανήκαν οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν προ ημερών στην Ελλάδα σχετικά με ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου ήταν στη μετεγγραφική λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια από το περασμένο Καλοκαίρι. Τότε, όμως, αποφασίστηκε ότι δεν θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, ενώ ο Ατρόμητος άρχιζε τις διαπραγματεύσεις με το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ.

Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου λήγει το προσεχές Καλοκαίρι και από την στιγμή που ο Ρισβάνης δείχνει πρόθεση αποχώρησης στον Ατρόμητο δεν θα έλεγαν «όχι» στο ενδεχόμενο πώλησής του έξι μήνες προηγουμένως (δηλαδή στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου). H τιμή πώλησης έπεσε αισθητά, όμως παραμένει σε επίπεδα που κρίνονται υπερβολικά από την Ανόρθωση. Στην «Κυρία» έψαξαν τα δεδομένα για ενδεχόμενη απόκτηση του Ελλαδίτη, όμως η απόφαση που υπάρχει είναι ότι θα κινηθεί για απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή ή κάποιου χωρίς κόστος αγοράς.

Το δεδομένο ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι ότι οι κυανόλευκοι θα ενισχυθούν με κεντρικό αμυντικό και τα υπόλοιπα έπονται. Μάλιστα, από την στιγμή που δεν υπάρχουν θέσεις στον κατάλογο των ξένων δεν αποκλείεται οι υπόλοιπες προσθήκες που θα γίνουν, πέραν του στόπερ, να αφορούν ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ