aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ποσό που ξεφεύγει από τα όρια του μπάτζετ

Ανόρθωση: Ποσό που ξεφεύγει από τα όρια του μπάτζετ

Κι ενώ η οικονομική στενότητα είναι δεδομένη, μία από τις πιο δαπανηρές μετεγγραφές στην ιστορία της ετοιμάζεται να κάνει η Ανόρθωση. Το σίριαλ της απόκτησης του Μίχαλ Γκιουρίς φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του με αίσιο τέλος (αγωνιστικά) για την ομάδα της Αμμοχώστου, αλλά σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα σε σχέση με την αρχική συμφωνία με την Όρενμπουργκ.

Οι Ρώσοι τις τελευταίες ώρες διαμήνυσαν στην Ανόρθωση ότι μπήκε «σφήνα» στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή και άλλη ομάδα, η οποία προσφέρει μισό εκατομμύριο γι’ απόκτηση του Σλοβάκου φορ. Ο Γκιουρίς προπονείται μεν με την υπόλοιπη αποστολή της Ανόρθωσης, εντούτοις δεν εκδόθηκε «φιρμάνι» ανακοίνωσής του.

Η διοίκηση της Όρενμπουργκ αξίωσε περισσότερα χρήματα από την Ανόρθωση για παραχώρηση του Γκιουρίς. Από τις 300 χιλιάδες ευρώ που αξίωναν αρχικά, απαιτούν σύμφωνα με ενημέρωση από την Ανόρθωση, πέραν του μισού εκατομμυρίου ευρώ για να ανάψουν «πράσινο» στη μετεγγραφή του 30χρονου επιθετικού.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, το οποίο ξεφεύγει από τα όρια του μπάτζετ της Ανόρθωσης. Στην ομάδα της Αμμοχώστου το αναγνωρίζουν και γι’ αυτό υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Η απόφαση δεν είναι εύκολη, όμως η αξία του Γκιουρίς και τα χρονικά περιθώρια που στενεύουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων οδηγεί την ομάδα της Αμμοχώστου στην οικονομική υπέρβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ