aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πόσα χρωστά για Ντούρις, στο… βάθος «πονοκέφαλος» με Μαμούκα

Ανόρθωση: Πόσα χρωστά για Ντούρις, στο… βάθος «πονοκέφαλος» με Μαμούκα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Tα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι βάζει η Όρενμπουργκ στην Ανόρθωση. Η ρωσική ομάδα ζητά εδώ και τώρα το ποσό της μετεγγραφής του Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα της Αμμοχώστου με τη συμφωνία να κλείνει στις 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η «Κυρία» όφειλε να ξοφλήσει το συγκεκριμένο ποσό από τον περασμένο Οκτώβρη, εντούτοις μέχρι στιγμής δεν πληρώθηκε ούτε σεντ στην πρώην ομάδα του Σλοβάκου επιθετικού.

Στο τελεσίγραφο που απέστειλε η Όρενμπουργκ καλεί την ομάδα της Αμμοχώστου να εξοφλήσει άμεσα το τεράστιο ποσό καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγει νομικά γεγονός που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την Ανόρθωση με εμπάργκο μετεγγραφών και αφαίρεση βαθμών!

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τελεσίγραφο της Όρενμπουργκ για τις καθυστερημένες οφειλές

Η ρωσική ομάδα έδωσε προθεσμία μερικών ημερών στη διοίκηση της Ανόρθωσης, η οποία καλείται να πληρώσει πριν το τέλος του Ιανουαρίου το ποσό των 600.000 ευρώ. Η διοίκηση των κυανόλευκων άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την αντίστοιχη της Όρενμπουργκ ώστε να έρθει σε διακανονισμό (και να πληρώσει σε δύο δόσεις), εντούτοις κάτι τέτοιο εναπόκειται στους Ρώσους αφού η «Κυρία» θα έπρεπε ήδη να εξοφλήσει το κόστος της πιο δαπανηρής μετεγγραφής ξένου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας.

Aπό πλευράς Ανόρθωσης καθησυχάζουν και δηλώνουν ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Όρενμπουργκ και θα ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που υπάρχουν, χωρίς πάντως να γίνεται αναφορά στα ποσά.

Στο… βάθος νέος «πονοκέφαλος» Μαμούκα

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας Goal.com.y στο… βάθος υπάρχει άλλος ένας οικονομικός πονοκέφαλος που ακούει στο όνομα Μαμούκα Γιούγκελι. Πρόκειται για τον γνωστό Γεωργιανό ατζέντη, ο οποίος εκπροσωπεί τον Νίκα Κατσαράβα, ενώ ήταν παρών και στις διαπραγματεύσεις με την Όρενμπουργκ για τη μετεγγραφή του Ντούρις.

Παρόλο που δεν εκπροσωπεί τον Σλοβάκο επιθετικό, έπαιξε ρόλο στις επαφές με τους Ρώσους για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς έχει… άκρες στη Ρωσία. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η «Κυρία» θα πρέπει να καταβάλει αργά ή γρήγορα στον Μαμούκα ένα μεγάλο ποσό, το οποίο ανέρχεται στις 400.000 ευρώ για την μετεγγραφή του Κατσαράβα κι άλλες υπηρεσίες που προσέφερε στα θέματα μετεγγραφών της Ανόρθωσης, όπως η εμπλοκή στην μετεγγραφή Ντουρίς και την απόκτηση Μικελτάντζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ