aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Πόρτα» σε Κετσπάγια από Κουρζάβα με πολλά... ερωτηματικά

Ανόρθωση: «Πόρτα» σε Κετσπάγια από Κουρζάβα με πολλά… ερωτηματικά

Αρνητική απάντηση στην Ανόρθωση έδωσε ο Ράφαλ Κουρζάβα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «www.meczyki.pl». Ο 27χρονος Πολωνός εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε στην Έσμπιεργκ με τη μορφή δανεισμού από την Αμιάν, επέστρεψε στη γαλλική ομάδα αλλά είναι αμφίβολο ότι θα παραμείνει παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

«Και οι δύο πλευρές θέλουν να χωρίσουν. Απλώς πρέπει να βρουν λύση που να ικανοποιεί τόσο τον σύλλογο όσο και τον ποδοσφαιριστή. Τις τελευταίες ημέρες, η Ανόρθωση Αμμόχωστου ενδιαφέρθηκε για τον Κουρζάβα. Ο μέσος, ωστόσο, απέρριψε μια προσφορά από τον κυπριακό σύλλογο που ήταν αποφασισμένος να τον αποκτήσει. Αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ο Κουρζάβα περιμένει καλύτερες προτάσεις».

Πάντως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκαλεί αρκετά ερωτηματικά και… ελέγχεται εάν ευσταθεί, καθώς στα άκρα της επίθεσης η Ανόρθωση διαθέτει ήδη αρκετούς παίκτες όπως οι Οκριασβίλι, Καλτσάς, Ελουντού και Χριστοφή, ενώ όπως ξεκαθάρισε χθες στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς, η ομάδα της Αμμοχώστου επιθυμεί για την απόκτηση ενός μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ