aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πληρώνει «πέναλτι» και δίνει γάντια βασικού σε Ουζόχο

Ανόρθωση: Πληρώνει «πέναλτι» και δίνει γάντια βασικού σε Ουζόχο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δυο μήνες μετά την πρώτη και μοναδική εμφάνισή του με τη φανέλα της Ανόρθωσης ο Φράνσις Ουζόχο ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα γάντια του και να υπερασπιστεί την εστία της «Κυρίας». Από τις 2 Φεβρουαρίου και τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά τον Ουζόχο, αφού ακολούθησε η καταγγελία των γαλάζιων στην ΚΟΠ για αντικανονική συμμετοχή του Νιγηριανού και καταγγελία στην Αστυνομία για παράτυπες ενέργειες στη διαδικασία έκδοσης του δελτίου υγείας με την πολύκροτη υπόθεση να απασχολεί για αρκετές βδομάδες τον φίλαθλο κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Σίλντενφελντ, οι Ρώσοι και η θέση για Κυριάκου

Το γεγονός αυτό κράτησε εκτός δράσης τον νεαρό τερματοφύλακα, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας και αύριο αναμένεται να εκδοθεί νέο Δελτίο Υγείας του 20χρονου πορτιέρε και θα μπορεί να τεθεί εκ νέου στις υπηρεσίες του Στρέπελ για τις εναπομείνασες αγωνιστικές. Σημαντικό μερίδιο στην απόφαση της Ανόρθωσης να κινήσει τις διαδικασίες για έκδοση νέου δελτίου υγείας ανήκει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία μέσω επιστολών της πίεσε την ομάδα της Αμμοχώστου.

Στη μεταξύ των δύο ομάδων συμφωνία για παραχώρηση του Ουζόχο τον περασμένο Ιανουάριο υπήρχε όρος με βάση τον οποίο θα έπρεπε να αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Ένας αριθμός που δεν μπορεί να καλυφθεί πλέον, έτσι η διοίκηση της Ανόρθωσης θα κληθεί, πιθανότατα, να πληρώσει «πέναλτι» στους Ισπανούς. Η εξέλιξη αυτή χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ουζοχο, καθώς εδώ και βδομάδες προπονείται χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τα δεδομένα με τον Νιγηριανό διαφοροποιούνται και πολύ πιθανό στην αναμέτρηση με την Αλκή την ερχόμενη Δευτέρα να πάρει φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ