aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πλην του Γιαννιώτα κανείς δεν έριξε «άκυρο»

Ανόρθωση: Πλην του Γιαννιώτα κανείς δεν έριξε «άκυρο»

Μέχρι τέλους θα κυνηγήσει τις πιθανότητές της για απόκτηση του Ντένις Πόποβιτς η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σλοβένου μέσου με τον οποίο συνεργάστηκε στην Όρενμπουργκ και τηρεί στάση αναμονής έως ότου ξεκαθαρίσει το μέλλον του στη Ζυρίχη.

O 30χρονος δημιουργικός μέσος είναι σε επαφές με την ελβετική ομάδα, ώστε να αποχωρήσει, αφού η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 30 Οκτωβρίου. Τα δεδομένα δεν είναι τόσο απλά, καθώς το συμβόλαιό του με την Ζυρίχη έχει ισχύ μέχρι το 2022. Την ίδια ώρα οι ετήσιες απολαβές του στο σύλλογο της Ελβετίας είναι αρκετά ψηλές και σε καμία περίπτωση η Ανόρθωση δεν μπορεί να προσφέρει τα ίδια χρήματα στον Σλοβένο.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου αισιοδοξούν ότι εάν καταφέρει να μείνει ελεύθερος παίρνοντας σημαντικό ποσό ως αποζημίωση θα δει «ζεστά» το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Κύπρο, ποντάροντας στην παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια.

Το περασμένο Καλοκαίρι ο τεχνικός της «Κυρίας» κατάφερε να πείσει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές που έβαλε στη μετεγγραφική του λίστα. Με εξαίρεση τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον οποίο ο Κετσπάγια παραδέχθηκε ότι ήθελε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έβαλαν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ