aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πλάτρες, παρουσίαση ρόστερ και φιλικά στην Ελλάδα

Ανόρθωση: Πλάτρες, παρουσίαση ρόστερ και φιλικά στην Ελλάδα

Σε τρία μέρη θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης. Οι κυπελλούχοι προσανατολίζονται να βάλουν μπρος τις μηχανές για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας προνοεί προπονήσεις στο «Αντώνης Καρράς» για μία βδομάδα και ακολούθως το σκηνικό θα μεταφερθεί στις «Πλάτρες», για το… κυρίως μενού της προετοιμασίας.

Ακολούθως η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της και θα ετοιμαστεί για τον αγώνα του Σούπερ Καπ με την Ομόνοια, στις 13 Ιουλίου, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ώστε στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα για φιλικούς αγώνες.

Η πρεμιέρα της Ανόρθωσης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι προγραμματισμένη για τις 5 Αυγούστου. Εντός Ιουλίου θα προγραμματισθεί φιλικό παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», πριν από το οποίο θα γίνει η παρουσίαση του ρόστερ και εκδηλώσεις για τα 110 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ