aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πιθανότατα με νέα τριάδα στην επίθεση

Ανόρθωση: Πιθανότατα με νέα τριάδα στην επίθεση

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μπορούσε να το πει κι έτσι: «Καιρός να μετρηθούμε»! Στην κυριολεξία… Σήμερα το πρωί, στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» ο προπονητής της Ανόρθωσης θα μετρήσει ετοιμοπόλεμους για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ, στο Τσίρειο. Τα δεδομένα, λίγο πολύ είναι γνωστά. Οι πλείστοι διεθνείς έχουν επιστρέψει και θα πάρει παρουσίες ετοιμότητας. Βέβαια, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περάσουν μερικές ώρες παραπάνω για να είναι σίγουρος ότι έχουν ξεπεράσει τα όποια προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν.

Το σίγουρο είναι ότι ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, ούτε καν θα πλησιάσει το προπονητικό κέντρο. Με απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια θα μπει σε απομόνωση μέχρι να διαπιστωθεί ότι 100% έχει μηδενικό ιικό φορτίο κορωνοϊού. Η ιστορία λίγο – πολύ είναι γνωστή. Στην Εθνική Αρμενίας βρέθηκαν θετικά κρούσματα, ανάμεσα τους και ο συγκάτοικος του Αμπαρτζουμιάν. Αν και το τελευταίο τεστ του τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν αρνητικό, στην «Κυρία» θεώρησαν σκόπιμο να απομονωθεί, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα, ενώ λίγο αργότερα ήταν στο ΓΣΠ κι έπαιζε στον αγώνα της Αρμενίας με τα Σκόπια. Σκόραρε μάλιστα και το νικητήριο τέρμα και η ομάδα του εξασφάλισε την άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία. Είναι πασιφανές ότι η διοίκηση των κυανόλευκων δεν πρόκειται να ρισκάρει οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία και την ασφάλεια των μελών ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος και παίρνουν τα μέτρα της.

Πέρα από τον Αρμένιο διεθνή, προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν οι Κβιλιτάια και Οκριασβίλι, οι οποίοι επέστρεψαν χθες με ιδιωτικό τζετ (μαζί με τους Λόρια και Νταουσβίλι), όπως επίσης και ο Δημήτρης Χριστοφή που δεν ταξίδεψε στο Μαυροβούνιο για τον αγώνα της εθνικής μας. Η πρακτική του Κετσπάγια, λέει ότι παίζουν αυτοί που είναι 100% έτοιμοι και υγιείς, οι οποίοι έχουν κάνει και ικανοποιητικό αριθμό προπονήσεων. Οπόταν, όλοι οι πιο πάνω, στο καλύτερο σενάριο θα είναι στον πάγκο. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, την επιθετική τριάδα στο Τσίρειο θα αποτελούν οι Καλτσάς, Μανιάς και Ελουντού. Μια τριάδα που δεν ήταν ποτέ μαζί, στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ