aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Περιμένοντας απαντήσεις από τον Ανδρέα Παντελή

Ανόρθωση: Περιμένοντας απαντήσεις από τον Ανδρέα Παντελή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο περίμενε της πρώτης αντίδρασης του Αντρέα Παντελή βρίσκονται στην Ανόρθωση στα όσα του καταλογίζει η διοίκηση για οικονομικές ατασθαλίες επί της δικής του θητείας. Τα όσα καλείται να απαντήσει, αλλά και να δικαιολογήσει ο Παντελή, είναι αρκετά σοβαρά. Στην «Κυρία» θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους έτσι ώστε αν υπήρξαν ατασθαλίες, να επιστραφούν χρήματα στο ταμείο της εταιρείας.

Για την ώρα δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον Παντελή και, όπως φαίνεται, στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ένα περιθώριο για να απαντήσει ή να επικοινωνήσει ώστε να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό. Από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε ο Χρίστος Πουλλαΐδης στην Ανόρθωση, το είχε πει ότι θα γίνει έλεγχος στην ομάδα για να πληρώσουν όσοι έβαλαν το χέρι μέσα στα ταμεία της ομάδας. Το τι θα φέρει η επόμενη μέρα είναι άγνωστο, όμως το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση θα το τραβήξει όσο πάει για να επιστραφούν χρήματα τα οποία… λείπουν αδικαιολόγητα.

Σε μία άλλη εξέλιξη, η μη υπογραφή της Ανόρθωσης στην επιστολή που εστάλη στον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, στον πρόεδρο και μέλη της Επιτροπής Νομικών της Βουλής έχει προκαλέσει απορίες, αλλά και μουρμουρητά, ακόμη κι ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας.

Ένα σημαντικό μέρος της επιστολής αναφέρει: «Οι προέδροι των ομάδων Α΄ Κατηγορίας ταυτίζονται με τη θέση ότι κοινός στόχος και προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η άμεση βελτίωση των συνθηκών σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις των γηπέδων μας, έτσι ώστε να γίνει εφικτή η επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες των σταδίων».

Στην Ανόρθωση διαφωνούν κάθετα με την πιο πάνω τοποθέτηση μιας και το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα γήπεδα που ο κόσμος δεν παρακολουθεί τα παιχνίδια. Είναι λες και καλείς με την αναστολή της κάρτας τον κόσμο να επιστρέψει στα μη ασφαλή γήπεδα για να δει παιχνίδια. Αντί πρώτα να διορθωθούν τα γήπεδα, αλλά και όλα τα άλλα που αποτρέπουν τον κόσμο, συνεχίζονται τα ημίμετρα. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς, δεν υπέγραψε την επιστολή, μιας και θεωρούν στην Ανόρθωση ότι είναι επιστολή ανούσια και περισσότερο για το θεαθήναι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ