aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Περιμένει το «ναι» του Γιαννιώτα

Ανόρθωση: Περιμένει το «ναι» του Γιαννιώτα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

To ωραιότερο γκολ της ζωής του έβαλε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Έλενα Γραμματόγλου. Σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του και ο Τιμούρ Κετσπάγια εύχεται ν’ ακούσει το «ναι» από το στόμα του Ελλαδίτη ακραίου επιθετικού, ώστε οι δύο πλευρές να φορέσουν… βέρες με καθυστέρηση δύο χρόνων. Ο 28χρονος εξτρέμ ήταν στη μετεγγραφική λίστα του Γεωργιανού προπονητή το καλοκαίρι του 2019, όταν επέστρεψε στον πάγκο της Ανόρθωσης για δεύτερη θητεία, όμως ο Γιαννιώτας επέλεξε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραδέχθηκε δημόσια ότι ήθελε να πάρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον βραχύσωμο άσο και μάλιστα αποκάλυψε τη συνομιλία τους. «Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ο Γιαννιώτας μου έστειλε μήνυμα ότι θα πάει στον Απόλλωνα γιατί παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Εμείς δεν παίζουμε στην Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Το παιδί με εκτιμάει πολύ και μου το έδειξε. Με σέβεται και ήρθε στον ΑΠΟΕΛ όταν ήμουν εγώ», είχε πει τότε ο 53χρονος προπονητής, ενώ ο αλληλοσεβασμός αποτυπώνεται και στα λόγια του Γιαννιώτα σε συνέντευξή του στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα τον Σεπτέμβρη του 2019. «Για εμένα ο Τιμούρ είναι ένας άνθρωπος απ’ τους λίγους που σέβομαι στο ποδόσφαιρο, που ο λόγος του μετράει, που όταν θα σου πει κάτι ισχύει, δεν θα σου πει ψέματα. Είναι ένα πρόσωπο που το σέβομαι τόσο πολύ και αυτός ήταν και ο λόγος που πριν κλείσω στον Απόλλωνα, ήταν ο πρώτος που μίλησα στο τηλέφωνο και του εξήγησα ότι θα πάω στον Απόλλωνα», εκμυστηρεύτηκε ο βραχύσωμος εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στο… ραντάρ του Κετσπάγια ο Σερζ Άκα

H Ανόρθωση έχει ήδη κτυπήσει την πόρτα του Γιαννιώτα εκφράζοντας την επιθυμία συνεργασίας κι όπως είναι φυσικό, θα αναμένει την απάντηση του Ελλαδίτη άσου, ο οποίος για να ντυθεί στα κυανόλευκα της Κυρίας θα πρέπει να αποδεχθεί μείωση περίπου 50.000 ευρώ στις απολαβές του σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε στον Απόλλωνα.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: «Έκλεισαν» τον Μίχα στην Μπερ Σεβά!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ