aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πέρασε από εξετάσεις, προπονείται και παίζει ο Ανανίτζε

Ανόρθωση: Πέρασε από εξετάσεις, προπονείται και παίζει ο Ανανίτζε

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μετεγγραφής από την Ανόρθωση. Ο Γιάνο Ανανίτζε ήρθε στην Κύπρο λίγο πριν τις 17:00, πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και την Πέμπτη (23/1) θα προπονηθεί για πρώτη φορά στο «Αντώνης Καρράς».

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος» μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, καθώς αυτή είναι η συμφωνία που υπάρχει με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Μπορεί στην ομάδα της Αμμοχώστου να είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν και περισσότερο διάστημα τον Ανανίτζε, εντούτοις ο ίδιος ζήτησε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου και ακολούθως θα αναζητήσει ομάδα σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Άλλωστε, και στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες της Ρωσίας και της Τουρκίας οι οποίες μάλιστα έχουν τη δυνατότητα για πολύ ψηλότερες προσφορές σε σχέση με την Ανόρθωση, όμως ο ίδιος πείστηκε από τον Τιμούρ Κετσπάγια να έρθει στην Κύπρο για το επόμενο πεντάμηνο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Υπογράφει συμβόλαιο πέντε μηνών ο Ανανίτζε, ήρθε στην Κύπρο

Ο Ανανίτζε θα πάρει τη θέση του Κοφί στο ρόστερ της Ανόρθωσης και εκτός απροόπτου θα δηλωθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (24/1) στην ΚΟΠ, όμως δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ομόνοια, καθώς ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προηγούμενη βδομάδα. Έτσι ο Κετσπάγια θα τον έχει διαθέσιμο για ντεμπούτο στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης (29/1) με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δύο ενδιαφερόμενοι για Σαντίκ, περιμένουν Γκέντσογλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ