aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πατάει «γκάζι» ο Λέβι

Ανόρθωση: Πατάει «γκάζι» ο Λέβι

Στην Κύπρο θα επιστρέψει εντός της εβδομάδας ο Ρόνι Λέβι και καλείται να βάλει μπρος, για τα καλά, στον σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Ο Ισραηλινός τεχνικός, αν και εφόσον δεν αποχωρήσει από την Ανόρθωση για την εθνική ομάδα του Ισραήλ, αναμένεται ότι θα παραμείνει στην Κύπρο μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα μπόνους που πρόσφερε για Γκιουρίς

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να πατήσει γκάζι στο κεφάλαιο του προγραμματισμού μιας και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. Πέρα από την απόκτηση του Νικόλα Εγγλέζου, η «Κυρία» δεν έκανε άλλη κίνηση ενίσχυσης. Η πιο σημαντική παράμετρος του σχεδιασμού, τη δεδομένη στιγμή είναι η περίπτωση του βασικού τερματοφύλακα μιας και επιβάλλεται να αποκτηθεί ο αντι-Αρούς.

Είναι ένα στοίχημα για τους κυανόλευκους η απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Ισραηλινού πορτιέρο και να είναι ικανός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Ειδικά από τη στιγμή που ο σύλλογος αρχίζει πολύ νωρίς τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ