aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πάσχα με γεμάτες τσέπες...

Ανόρθωση: Πάσχα με γεμάτες τσέπες…

Τεράστια είναι η προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά η διοίκηση της Ανόρθωσης για να είναι όσο το δυνατόν συνεπής στις υποχρεώσεις της. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται καρποφορεί αφού η διοίκηση κατέβαλε σήμερα τον μισθό Φεβρουαρίου σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ένας-ένας οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης πέρασαν από τα γραφεία του συλλόγου, πληρώθηκαν και θα κάνουν Πάσχα με γεμάτες τσέπες. Αυτό δείχνει και τη συνέπεια της διοίκησης Αντρέα Παντελή, που γνωρίζει πολύ καλά ότι αν οι ποδοσφαιριστές δεν πληρώνονται μέσα στα επιτρεπόμενα χρονοδιαγράμματα, τότε είναι πιθανό να μην μπορέσει η ομάδα να πάρει αυτά που θέλει από αγωνιστικής πλευράς. Πρόθεση της διοίκησης είναι να μπορέσει να πληρώσει όσο γίνεται πιο σύντομα και τον μισθό Μαρτίου, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει.

Αγωνιστικά, η ήττα από την ΑΕΚ δεν έχει επηρεάσει την ομάδα, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Ο Ρόνι Λέβι δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από κάποια πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, όμως όταν αγωνίζεσαι με εννέα παίκτες για ένα ημίχρονο, σίγουρα δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της «Κυρίας» Ερέρο και Καλδερόν, ενώ εξαιρετικά τα πήγε και ο Σιβού ο οποίος είχε και μια καλή ευκαιρία για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νιγηριανός είναι ποδοσφαιριστής που δείχνει ότι έχει πολλά να δώσει στην ομάδα της Αμμοχώστου και ειδικά όταν αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Λέβι τον διατήρησε και στο ματς με την ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή, όπου βοήθησε σημαντικά με τα τρεξίματά του. Θετική ήταν και η παρουσία του Γιαννούλη για ένα ημίχρονο, ο οποίος πρέπει να ετοιμάζεται για να πάρει φανέλα βασικού στο επόμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ