aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Παίζω τα ρέστα μου στη Λεμεσό»

Ανόρθωση: «Παίζω τα ρέστα μου στη Λεμεσό»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το 1-1 του πρώτου αγώνα που έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σίγουρα δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε η Ανόρθωση. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει σβήσει ή μειώσει την πίστη που υπάρχει στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» για πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι να νικήσει ή να πάρει ισοπαλία μεγαλύτερη του 1-1.

Ο υψηλός βαθμός δυσκολίας δεδομένος, αλλά οι ελπίδες υπάρχουν και οι παίκτες του Ρόνι Λέβι είναι διατεθειμένοι να παλέψουν και να τα δώσουν όλα. Άλλωστε, ο θεσμός του Κυπέλλου είναι η μοναδική διέξοδος για να πανηγυρίσουν έναν τίτλο στην τρέχουσα σεζόν. Όσο για τα αγωνιστικά δεδομένα που επικρατούν, ο Σισέ ανέβασε στροφές, αλλά πολύ δύσκολα θα πάρει θέση στην ενδεκάδα. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο έμπειρος και απαραίτητος επιθετικός δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: Είναι ασυγκρίτως κατώτερη η πορεία

Πάντως, ο Ισραηλινός προπονητής κάνει διάφορες σκέψεις όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, μιας και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και θέσεις που λειτούργησαν θετικά. Είναι πιθανόν λοιπόν να επιλέξει για δεύτερη φορά την ίδια συνταγή, με στόχο να κλείσει ο δρόμος προς την εστία της Ανόρθωσης και να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης. Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Ράγιος θα αγωνιστεί δεξιός εξτρέμ, ο Πράνιτς σε ρόλο επιτελικού και ο Στρούνα αριστερός μπακ.

Διαβάστε επίσης: «Το θέμα με τον ορισμό του Καπιτανή δεν θα μείνει μέχρι εδώ»!

Διαφορετικά, ο Κροάτης θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ισπανός μέσος θα αναλάβει ξανά καθήκοντα επιτελικού. Σε αυτό το ενδεχόμενο, είναι πιθανό να επιλεγεί ο Παλάνκα και Αμπντουλάγιεφ για τις θέσεις των εξτρέμ. Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, ο Κοφί έχει μικρό προβάδισμα έναντι του Στρούνα για το δεξί άκρο της άμυνας, οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο σταθεροί στην καρδιά της οπισθοφυλακής, ενώ οι Ζοάο Βίκτορ και Ιγκιεμπόρ θα αποτελέσουν το δίδυμο των χαφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ