aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Παίρνει το «10» του Ράγιος

Ανόρθωση: Παίρνει το «10» του Ράγιος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πιθανή απουσία του Ράγιος από την ενδεκάδα της Κυριακής στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Εθνικό, θα φέρει τον Οκριασβίλι σε ρόλο οργανωτή. Θα πρέπει ο Γεωργιανός να δείξει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να βοηθήσει την ομάδα του.

Το κενό του Ράγιος σίγουρα είναι μεγάλο, όμως ο Οκριασβίλι έχει την ποιότητα για να κάνει το κάτι παραπάνω. Εκείνοι που θα έχουν επίσης σημαντικό βάρος στην πλάτη τους είναι οι Μίχαλ Ντούρις και Νίκα Κατσιαράβα. Δυο ποδοσφαιριστές που έχουν αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό στο σκοράρισμα και θέλουν να δώσουν συνέχεια.

Τα δικά τους γκολ είναι πάντα σημαντικά και με την απουσία του Ράγιος που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, γίνονται ακόμη πιο χρήσιμα. Πάντως, το θετικό είναι ότι η Ανόρθωση παίρνει γκολ απ’ όλες τις γραμμές και δύσκολα δέχεται τέρμα. Αν καταφέρει και με τον Εθνικό τα ατού του αντιπάλου, θα κάνει πιο εύκολο το έργο της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ