aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Παιχνίδι υπομονής με τον Πόποβιτς, το ξεκαθάρισε ο Τιμούρ!

Ανόρθωση: Παιχνίδι υπομονής με τον Πόποβιτς, το ξεκαθάρισε ο Τιμούρ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το κεφάλαιο απόκτησης του Ντένις Πόποβιτς δεν αναμένεται να «κλείσει» σύντομα στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια το έκανε ξεκάθαρο στη διοίκηση ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί τον Σλοβένο μέσο, μιας και θεωρεί ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, συμβάλλοντας αποφασιστικά για την ευόδωση των στόχων.

Ο 30χρονος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για δυόμισι ακόμη χρόνια με τη Ζυρίχη, αλλά ούτε ο ίδιος θέλει να μείνει, ούτε η Ζυρίχη επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του. Το μόνο πρόβλημα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δυο πλευρές και να λυθεί η συνεργασία τους. Μπορεί ο μάνατζέρ του να δηλώνει ότι ο Πόποβιτς έχει προτάσεις από ομάδες της Ρωσίας, όμως δεν αποκλείεται αυτό να γίνεται σε μία προσπάθεια να διατηρήσει όσο γίνεται πιο ψηλά το κασέ του.

Βέβαια, με την παρουσία του στην Όρενμπουργκ, ο Πόποβιτς έχτισε καλό όνομα στη Ρωσία. Επομένως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, όμως είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση θα κάνει υπομονή και θα παλέψει όσο μπορεί για να τον ντύσει στα κυανόλευκα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κωδικός «Ντένις Πόποβιτς»!

Από εκεί και πέρα η προσπάθεια ενδυνάμωσης του ρόστερ δεν σταματά στον Πόποβιτς. Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ενίσχυση και με παίκτη κάτω των 22 ετών για να υπάρξει μεγαλύτερο βάθος στο έμψυχο δυναμικό, ενώ αν προκύψει αποχώρηση παίκτη, θα διαφοροποιηθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός. Μπορεί η Δόξα να ρώτησε και να θέλει τον Σαντίκ, όμως στην «Κυρία» δεν έχουν πρόθεση να αφήσουν τον παίκτη να πάει στην ομάδα της Κατωκοπιάς, πόσο μάλλον χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Αν έρθει επίσημη πρόταση για οποιοδήποτε παίκτη και ικανοποιηθεί οικονομικά η διοίκηση, τότε θα του ανοίξουν την πόρτα. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πρόταση.

Τέλος, δεν έχει ενημερωθεί ο Κοφί για απόφαση αποχώρησής του, κάτι που μάλλον θα γίνει όταν η ομάδα είναι κοντά σε συμφωνία με μέσο. Είτε αυτός είναι ο Πόποβιτς είτε κάποιος άλλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ