aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Πάει με πρόταση στον Ράγιος  

Ανόρθωση: Πάει με πρόταση στον Ράγιος  

Αναβολή μίας μέρας πήρε το ραντεβού της διοίκησης της Ανόρθωσης με τους ποδοσφαιριστές για το θέμα της μισθοδοσίας των ποδοσφαιριστών. Αν και αρχικά η συνάντηση ήταν ορισμένη για τη Δευτέρα (18/5), όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ευγένιος Χαμπουλλάς, θα συναντήσει την Τρίτη (19/5) τους αρχηγούς της ομάδας.

Αφού γίνει ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και της ζημιάς που υπάρχει με την πανδημία του κορωνοϊού και την απόφαση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος η διοίκηση της Ανόρθωσης θα προτείνει ποσοστό μείωσης στις απολαβές των παικτών για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη.

Στόχος είναι να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό μια συλλογική λύση με όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού μετά την απογοήτευση που υπάρχει εξαιτίας του πρόωρου τέλους της σεζόν το τελευταίο που θα ήθελαν στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι να προκύψει διαφορά με τους παίκτες στο οικονομικό ζήτημα.

Σύντομα η διοίκηση της Ανόρθωσης θα «φωνάξει» και τον Ρουβέν Ράγιος. Ο Ισπανός χρειαζόταν άλλες δύο συμμετοχές ώστε να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του, κάτι που δεν έγινε εφικτό λόγω της απόφασης για διακοπή. Επομένως, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν από μηδενική βάση και σύμφωνα με πληροφορίες  η ομάδα της Αμμοχώστου θα προτείνει στον Ισπανό επιτελικό μέσο συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές κατά περίπου 50.000 ευρώ.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο 34χρονος μεσοεπιθετικός αντιλαμβανόμενος και τα νέα δεδομένα μετά την πανδημία του κορωνοϊού θ’ απαντήσει θετικά και θα παραμείνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ