aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Πάει για τα «βέλη» με χρήμα παραπάνω ο Τιμούρ

Aνόρθωση: Πάει για τα «βέλη» με χρήμα παραπάνω ο Τιμούρ

Συμπληρώνονται ένα-ένα από τον Τιμούρ Κετσπάγια τα κομμάτια του παζλ που αφορούν το κτίσιμο της νέας Ανόρθωσης. Ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε προτεραιότητα στην ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής της «Κυρίας».

Από τους έξι ποδοσφαιριστές με τους οποίους υπάρχει συμφωνία και θα αγωνίζονται με τον «φοίνικα» στο στήθος της νέα περίοδο οι πέντε εξ αυτών αγωνίζονται από τη μεσαία γραμμή και πίσω. Λόρια (τερματοφύλακας), Βγκορτς (κεντρικός αμυντικός), Γκαλίτσιος (δεξί μπακ), Βασιλακάκης (μέσος), Μαργκάσα (ανασταλτικός μέσος και αριστερό μπακ) είναι οι επιλογές του 51χρονου τεχνικού, ο οποίος συμφώνησε επίσης και με τον Οκριασβίλι (επιτελικός μέσος και ακραίος επιθετικός).

Πλέον, ο Τιμούρ Κετσπάγια επικεντρώνει την προσοχή του στην απόκτηση δύο ακραίων επιθετικών. Η Ανόρθωση παρουσίασε τεράστια κενά στις συγκεκριμένες θέσεις, αφού οι επιλογές που έγιναν δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Kλείνει ο Μαργκάσα, υπογράφει και ο Βασιλακάκης

Στο ρόστερ υπάρχει ο Μικελτάντζε, όμως ο Κετσπάγια είναι διατεθειμένος να προσθέσει δύο «ενδεκαδάτους» εξτρέμ, οι οποίοι θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα. Μάλιστα, για τις συγκεκριμένες θέσεις το διαθέσιμο μπάτζετ είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τις προηγούμενες μετεγγραφές που έγιναν. Ο Τιμούρ θα κάνει υπομονή, αφού στην πορεία μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες λύσεις σε καλύτερη τιμή. Άλλωστε υπάρχει ακόμα μπόλικος «δρόμος» μέχρι την ένραξη της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ